HV BLAUW WIT VIERT DIT JAAR HET 75 JARIG JUBILEUM!

Groot feest 11 t/m 15 september 2024  : met o.a. een feestavond (reunie), sponsorloop, schoolhandbal, walking handball, jamboree,  jeugdzeskamp en véél, véél leut. Op onderstaande link het volledige programma. Doe mee en meld je aan!   Tot dan!

Het aftellen is begonnen! Nog te gaan:

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconde

AGENDA 

9 april | Start buitenseizoen - Vanaf 9 april starten de buitentrainingen weer!

25 - 28 april | Jeugdkamp

11 - 15 september | 75 jarig bestaan

Een Blauw-witter wordt niet moe ;) 

NIEUWS

Blauw Wit clubhuis geschilderd

De afgelopen weken zijn verschillende vrijwilligers aan de slag gegaan om het clubhuis te voorzien van een nieuwe kleur! Zodat deze weer klaar is voor de start van het buitenseizoen.

 

Magriet gekozen tot prominent van Orthen

Magriet Baars heeft veel voor onze handbalvereniging gedaan. 2 maart is zij in het zonnetje gezet en verkozen tot prominent van Orthen.

Blauw Wit embleem te koop

Als aandenken en sponsoractie voor het 75 jaar bestaan, heeft onze vereniging een eigen carnavalsembleem te koop. Deze is te verkrijgen aan de bar. 

 

Start buitenseizoen

Vanaf dinsdag 9 april zal het buitenseizoen weer van start gaan. Het clubhuis is geschilderd en gepoetst en is er klaar voor om er weer een mooi buitenseizoen van te maken. 

Blauw-Weiss te koop

Als aandenken en sponsoractie voor het 75 jaar bestaan, heeft onze vereniging een eigen bier te koop. Een heerlijk zomers weizenbier. Deze is te verkrijgen aan de bar.

 

Succesvolle ALV

Vrijdag 1 maart heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Het was een succesvolle vergadering met een mooie opkomst van leden. Er is afgesloten met een gezellige borrel.

HVBW NIEUWSBRIEF

 

meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 

SPONSOREN